Interpretació

Evelyn Arévalo

Llicenciada el 2006 per l’Institut del teatre de Barcelona. Al 2005, gràcies a una beca, va estudiar a PWST, l’escola d’art dramàtic de Cracòvia.

Del 2009 al 2013 forma part de la Companyia del Círcol Maldà i ha participat com a actriu en els espectacles de Pep Tosar NocturnSomnis de SomnisLa casa en obres i El Mestre i Margarita. També amb Tosar va treballar a Qui bones obres farà, que s’estrenà al Teatre Nacional de Catalunya al maig de 2016.

Com a actriu, a més, ha treballat a Automàtics de Javier Daulte que, estrenada a Temporada Alta, va fer temporada a la Sala Muntaner i TV3 en va produir la pel·lícula. També ha actuat als espectacles propis La Suma i la Resta, Normes de la desesperació i Oblideu-vos de nosaltres.

En el mitjà audiovisual va participar en la pel·lícula que tv3 va produir sobre Automàtics, a la sèrie de TV3 El cor de la ciutat, a la pel·lícula Darrere la porta i a la pel·lícula Niebla de Sandra Kaetchner, en procés de post-producció.

Com a dramaturga i directora crea els espectacles Oblideu-vos de nosaltres, un espectacle a partir de l’obra del poeta i dramaturg polonès Tadeusz Rozewicz, estrenada al Círcol Maldà, Normes de la desesperació, que es va estrenar a l’Obrador de la Sala Beckett i després va fer temporada al Círcol Maldà i La suma i la resta, a partir de la novel.la La Immortalitat, de Milan Kundera, que es va representar, per darrera vegada, a la Sala Fènix.

També ha col·laborat amb Pep Tosar en les dramatúrgies i en l’ajudantia de direcció de Poseu-me les ulleres, un espectacle sobre la vida i l’obra de Vicens Andrés Estellés, de Allò de què parlem roman inexplorat, a partir de “Els meus premis” de Thomas Bernhard que s’estrenà al Festival Grec 2013 i de Federico García, que es va estrenar al Festival GREC 2015 de Barcelona, ha fet dues temporades al Teatre Romea, una al Teatre Goya i una temporada al Teatro Español de Madrid i que, després de 4 anys, continua de gira per Catalunya i Espanya.