Espai escènic i vestuari

Roger Orra

Roger Orra és escenògraf, figurinista, il·luminador i docent. Format com a dissenyador d’interiors a l’Escola d’arts i oficis de Vic i Llicenciat com a escenògraf a l’Institut del Teatre del Barcelona, on treballa com a docent, en l’especialitat d’Escenografia.

També imparteix classes d’especialització a l’escola Ites de Barcelona, cicle formatiu de grau superior en Audiovisuals i Regidoria.

Després de 15 anys com a professional de les arts escèniques, destaca pel seu treball multidisciplinari en diferents tipologies escèniques, tant en l’àmbit nacional com internacional. Destaquen els seus treballs com a escenògraf, figurinista i il·luminador: Espai escènic, Gala de navidad rtve. Espai escènic, Gala Premios Goya rtve. Espai escènic i il·luminador, Lheman triology. La Villarroel, Festival Grec de Barcelona; Espai escènic, El Ángel exterminador, Teatro Español, Madrid. Espai escènic, La tortuga de califòrnia. La seca, Festival Grec de Barcelona; Espai escènic, Ballet Don Quixote. Teatre Principal de Palma, Mallorca; Espai escènic i figurinista, Amadeus. Teatre Principal de Palma, Mallorca; Dissenyador de vídeo, Don Quixote (Ballet clàssic). Teatre nacional d’òpera d’ Stuttgart; Espai escènic, il·luminador i figurinista, El último secreto de James Dean. Teatre Tantarantana; Espai escènic, Qui ets?. Teatre Lliure (Espai lliure). Espai escènic, il·luminador i figurinista, Monster. Teatre Tantarantana .